Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
elke dag als je er gewoon extra
02-22-2018, 05:03 AM
Post: #1
Wink elke dag als je er gewoon extra
Handgemaakte sieraden ademen een rustige klassigheid naast deze opvallende versierd met dure diamanten Swarovski ring of onze bloedrode robijnen. Als sieraden relief gezocht door dames uit alle leeftijden, wordt in de volksmond verkregen plus wereldwijd aangeboden. Treasure staat voor zuiverheid en zuiverheid.

De prachtige sieraden van Pandora zijn vernoemd naar de Griekse Mythe van Zeus, die boos werd op Prometheus en Epimetheus omdat ze de mensheid vuur hadden gegeven, die het vuur zouden gebruiken om de nacht te verlichten, en dat irriteerde Zeus heel erg. Pandora is een sieraad dat is ontworpen om "uniek" te zijn. Geen enkele is hetzelfde en velen kunnen persoonlijk worden ontworpen en gemaakt met een speciaal iemand in gedachten.

Als je op zoek bent naar een fantastische vondst voor de komende Valentijnsdag, of elke dag als je er gewoon extra "glamour" uit wilt zien, dan zullen deze Pavé Drops-oorbellen van Pandora het Swarovski sieraden goed doen. U kunt de noppen omdraaien zodat u de grotere of kleinere pen kunt weergeven, afhankelijk van uw voorkeur. Hoe dan ook, ze voegen de perfecte touch toe aan elke look, of het nu een informele werkdag is of een avondje uit. Het dubbelzijdige ontwerp is voorzien van twee bollen van verschillende grootte, ingelegd met zirkonia-stenen.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)